Produkter

PRODUKTER

Her kan du læse om de produkter vi benytter

HUDPLEJE

 

Alle vores produkter er med miljøet i tankerne og uden irritationsfremkaldene ingredienser - herunder lanolin, SD alkohol, mineralske olier og kunstige farvestoffer. Derudover er de cruelty free. Dvs. der testes ikke på dyr. Dermalogica tester udelukkende på frivillige personer.

 

Dermalogica

 

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter og forbrugere verden rundt. Hvorfor? Fordi de i over 25 år har været dedikeret til at levere resultater indenfor sund hud gennem uddannelse, innovation og professionelle anbefalinger frem for gennem reklamer, pyntet emballage og tomme løfter om mirakelkure.

 

Det, der i 1986 begyndte som et oprør mod hudplejeindustriens manglende fokus på kvalitetsprodukter uden skadelige kemikalier, er i dag en ægte succes. Dermalogica har i dag en unik position på markedet grundet sine innovative produkter og faglige integritet, og produkterne nyder stor blandt hudplejeeksperter, mens hudplejeserien nærmest har opnået stor kultstatus blandt dets brugere verden over.

 

Dermalogica er en hudplejeserie, der på alle måder er meget bevidst. Produkterne er udviklet med miljøet i tankerne, alle vegetabilske ingredienser er så vidt muligt fra økologiske kilder, og produkterne er pakket i genbrugsmaterialer.

 

Comfort Zone

 

Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter.

 

Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder.

 

Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er Comfort Zone yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinere dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed of behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er ude: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk.

MANICURE & PEDICURE

 

Hos Skønheden & Muskelsmeden har vi valgt at føre SHELLAC® og VINYLUX™ fra CND™ som leverer markedets bedste produkt både med hensyn til udseende og holdbarhed.


SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage og hærdes i UV lys. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken.

 

VINYLUX™ er den langtidsholdbare neglelak op til 7 dage, med et hav af fordele. Lakken tørrer på kun 8,5 minut, og da Base Coat (underlakken) er indbygget i farvelakken, skal du kun bruge farvelak og Top Coat (overlak) for at lave en perfekt lakering. Ydermere falmer Top Coat'ens høje glans ikke.

 

VINYLUX™ har vundet adskillige priser, deriblandt Danish Beauty Award pga. den fantastiske holdbarhed.

HÅRFJERNING


Vi benytter os af LYCON i klinikken til voksbehandlinger af kroppen, som er absolut førende indenfor voks produkter.


LYCON blev grundlagt i 1978 af grundlægger Lydia Jordane i Australien og findes nu i mere end 45 lande og steder som Dubai, Vegas Hollywood London hvor kendte stjerner såvel som kræsne kvinder og mænd sværger til LYCON. Det der startede som en familievirksomhed i 1935, hvor Lydia gik i sin fars fodspor.


Formler med den fineste naturlige harpikser, bivoks og sanselige aromaterapi, gør at LYCON leverer overlegne resultater og fjerner stædige hår så korte som 1 mm som ingen anden. Samtidig giver LYCON voks ved lav temperatur en super smidig og blid voks, samt en plejende hud-behandling for ekstra komfort, selv på den mest følsomme hud. Fagfolk bruger LYCON med tillid, for at opnå fuldstændig hårfri resultater for alle typer af hårvækst, hver gang. LYCON nyder uden sidestykke anerkendelse verden over for uovertruffen produktkvalitet, uddannelse og faglig integritet.


LYCON har således i årtier sat standarden for voks og er markedsledende med mange innovative opfindelser.

ADRESSE & TLF


Skodsborg Strandvej 153

2942 Skodsborg


Klinik 4580 6771

Louise 2512 2125

Fazile 2210 9001

Henrik 2366 3829

ÅBNINGSTIDER


Se tilgængelige tider i

booking systemet.

FØLG OS

Skønheden & Muskelsmeden

CVR 31380189


© Copyright. All Rights Reserved.