Behandlinger

BEHANDLINGER

Alt godt til krop og sind

ANSIGTSBEHANDLINGER

Trænger din hud til et frisk pust? Mangler du glød? Føler du dig stram og spændt i huden? Lider du af urenheder? Eller har du bare brug for en snak om din hud, så står vi til rådighed til at hjælpe dig.


Alle vores ansigtsbehandlinger er skræddersyet til netop dit behov på dagen, og tilpasset din huds tilstand. Du kan frit vælge mellem vores ProSkin 30, 60 eller 90 minutters behandlinger, afhængig af hvor meget tid du har på dagen.


ProSkin 30 behandlinger er vores "spot treatments", der plejer et "her og nu problem". Fx hvis du har brug for en stærk peeling, til at forny træt og evt. uren hud, og ikke har brug for hverken dybderens, massage og maske.


Hvis du trænger til en ekstra dybderens, så anbefaler vi at vælge en 60 minutters behandling, så der er tid til det. Det samme gælder, hvis du har en stressende periode, og har brug for at stresse af under en afslappende ansigtsmassage, inklusiv massage omkring nakke og skuldre.


ProSkin 90 er bygget op med en 60 minutters ansigtsbehandling og yderligere 30 minutter valgfrit tillæg. Fx længere massage, dybderens, rygmassage eller rygbehandling med varmende og afgiftende rygmaske.


MANICURE & PEDICURE

Vores negletekniker lever og ånder for at give dig flotte negle med perfekt resultat hver gang.


Har du lyst til at prøve at have dejlig bløde hænder og fødder kan vi anbefale vores paraffin-behandling som giver både fugt og smidighed. Fantastisk mod tør og sprukken hud i vintermånederne især, samt særdeles velegnet til eksem, tør hud og psoriasis.


Du kan også vælge kun af få en manicure, hvor dine negle bliver renset, filet til og du få klippet dine neglebånd, for et velplejet og naturligt udseende.


Ligeledes kan du også bestille tid til kun Shellac eller for gellak. Her files neglene blot til og herefter påføres lakken på dine negle. Denne bookes som Gellac (Shellac, Semilac).

HÅRFJERNING

Få fjernet hårene med rod ved en voksbehandling hos os. Bliv hårfri i 3-6 uger ved regelmæssig voksbehandling.


Dine hår skal være min. 0,3 cm i ansigtet og 0,5 cm lange på kroppen for at kunne vokses. Er de mere end 1 cm lange, bedes du klippe eller trimme dem, da det ellers bliver en længerevarende og mere smertefuld proces. Det anbefales ikke at påføre creme på området inden din behandling, for bedste resultat.

EYELASHES

Extensions

Eyelash extensions påsættes 1:1 på dine naturlige vipper, og kan designes efter din øjenform og ønske af udseende. Fx. har du nedadgående og lige vipper, kan vi påsætte vipper, der giver et større løft.


Vælg eyelash extensions, hvis du ønsker længere, fyldigere vipper med mere løft.


Vi arbejder kun med syntetisk materiale og aldrig ægte mink hår, hvilket giver en dybere sort farve, fast form på den kunstige vippe og mulighed for individualisering af designet til dine øjne. Det er ikke nødvendigt at få farvet sin vipper ifm. med eyelash extensions, og dette anbefales heller ikke af hensyn til holdbarheden på vipperne.


Det er vigtigt at vælge din vippeteknikker med omhu. Hos os sørger vi altid for at de kunstige vipper aldrig er tungere end dine naturlige vipper kan holde til. Dermed er der ingen risiko for at knække dine vipper eller skade hårsækken.

Der bliver heller aldrig brugt mere lim end højest nødvendigt, så vi dermed undgår at vipperne kommer til at klistre sammen.


Faux mink lashes er en rund type vippe, der tynder ud i spidsen og efterligner den naturlige vippe for et mere naturligt look.


Cashmere lashes er trykket bikonkave i stedet for runde, så de omslutter den naturlige vippe og medhjælper til øget holdbarhed af dit sæt. Disse vipper syner bredere pga. deres form, og de tynder ikke ud i spidsen ligesom faux mink.


Opfyldning af dine vipper

Omkring 3 uger efter sidste påsætning, skal vipperne opfyldes, for at vedligeholdes. I efterår/vinter halvåret, taber vi flere vipper end vi plejer, hvilket er helt naturligt. Derfor skal du forvente i denne periode, at opfyldning kan være nødvendig hver 2-2,5 uge.


OBS!

Har du fået påsat single lashes et andet sted, og gerne vil booke tid til en opfyldning hos os, bedes du kontakte os for en gratis konsultation inden.


Er du i tvivl, om du kan tåle eyelash extensions limen, permlotion og/eller vippefarve, anbefales det at komme og få en gratis allergitest. Kontakt os herom.

KROPSBEHANDLINGER

Ønsker du en alsidig behandling, som afstresser dig, styrker hudens celler og elasticitet, og som samtidig lindrer ømme eller skadede muskler? Skønheden & Muskelsmeden tilbyder en række af kropsbehandlinger, som forener kosmetik, fedtreducering og bearbejdning af dine muskler. Alle kropsbehandlinger varetages af klinikkens ejer, Louise, som er autoriseret fysiurgisk massør, kosmetolog og akupunktør. Før alle behandlinger får du en samtale med Louise, så hun kan give dig en skræddersyet og holistisk kropsmassage med dit velvære i fokus.     

 

Du kan også vælge i blandt vores faste pakker, f.eks.:

 

Comfort Zone kropsbehandling (varighed 60 minutter)

Behandlingen starter med en peeling af mave, baller, lår og lægge. Herefter omsluttes din underkrop (fra fødder og op til navle) i en fedtforbrændende wrap, som varmer og stimulerer fedtcellerne, mens dine fødder masseres. Til slut afvaskes bodywrappen og din hud smøres ind i en opstrammende og nærende creme, som styrker din huds celler og elasticitet.

 

Du kan se vores forskellige pakker inde under vores booking, eller er du altid velkommen til at ringe og få en snak med Louise på 4580 6771 eller 2512 2125.


Akupunktur


AcuNova er en moderne akupunktur form, som er effektiv mod smerter og skader, da den fremmer kroppens egen healingsproces.


Du kan høre mere om behandlingsformen og stille spørgsmål til Susanne på 2640 2641.

ADRESSE & TLF


Skodsborg Strandvej 153

2942 Skodsborg


Klinik 4580 6771

Louise 2512 2125

Fazile 2210 9001

Henrik 2366 3829

ÅBNINGSTIDER


Se tilgængelige tider i

booking systemet.

FØLG OS

Skønheden & Muskelsmeden

CVR 31380189


© Copyright. All Rights Reserved.